disco!!!!!!!

hej idag hadde vi film dag det var kul vi kollade på catwoman den var awsome....... vår vikarie fyller idag så hon bjöd på godis det var marsmellows och vini gummin! man fick även ta med sig eget godis men det gorde inte jag. jag har varit på disco då fick jag en stämpel av dom som hadde det discot pängarna som dom fick ihopp ska ges till barn i andra länder något som gillas starkt hoss mig! det var lite om min dag så jag vil bara säga godnatt nu!!! god natt XD

skolan snart ;P

Heej jag ska till skolan om14 minuter så det blir lite kort. Vi ska ha filmdag för att våran vikare åker idag. Vi ska se cat women den är ganska bra det är vad jag tycker ivargefall. bild kommer inom kort

hiss diss

hiss diss




bara jag som hatar justin biber eller? kom ihåg det är min åsikt













jag gillar dev för han sjunger så bra och har bra låtar!!!! h


har ingen ruplik!!!! XD

heej idag har jag varit i stallet med Milla,Sandra,Isabel och Kajsa. jag har städat i skötar rumet efter somm att det är min,Millas,Jenifer och Rebeccas vecka. Jag har även tränat litte lucia songer eftersom att jag är lucia kandidat till min ridskola =>.
Gårdagens ridpass gick sådär för jag hadde bella hon är lite långsamm och man får kämpa lite mer med henne för att få hene till galopp och trav det kan jag till och med erkänna skälv!!!!!!

jag tänkte börja med hiss och diss och lika som bär!!! men jag kanske släger inn ett blogg inlägg om ni har tur!!!

snart kommer bilder på mitt nya rum!!!! herrå ;D




bjuder på den ny dator så jag ger er en liten ful bild som jag hadde XD

miss u <333

heej på er alla min papa har vart i finland i 1 veka nu så jag saknar honom som bara den!

men idag har man inte gort mer en att sitta och chilla i skolan, vi har haft vikarie hon äger .
Första läktionen så lläste hon sedan jobba vi litte i svenskan sedan hadde vigymppa efter det kollade vi på två filmer. med andra ord fett chill dag!!!!!!

Jag har varit med milla landin och hoppat med chester henes hund. vi hoppade fem stuts med honom hans rekord är nio stuts!!!!!

men det var väl alt för mig!



bjuder på denbjuder på denna fula bild!!


;D

heej alla igår var det spökövernattning i stalet man fick sova där om man ville vi beretade spökhistorier,gick spökrunda (inte så läskig),mm.
idag har jag ridit på zello min lilla salsa... han var gätte duktig men var lite rädd för hinderstöden!det gick bra sen mot slutet.
imorgon blir det ridning igen på lilla salsan eller bellabus!! älskar båda det var alt från mig puss herrå.



<--------- salsan (zello)

RSS 2.0